Aparat de aer conditionat Platinium PF-12DC 12000BTU, R32, clasa energetica A++, Kit inclus

Stoc limitat!

 • 25-35 m²

1 890,00 lei Cu TVA


Credit module TBI Bank 2.0.6

205.72 Lei x 12 rateInformatii produs

Garantie 2 ani

Aparatele de aer condiționat Platinium funcționează optim la temperaturi scazute și de -15 grade C. Filtrele sale de inalta calitate au capacitatea de a elimina pana la 80% din poluantii din aer, precum praf, polen sau alergeni. Telecomanda are integrate functii speciale care pot detecta temperatura din aer din zona in care se afla utilizatorul. Prin pastrarea telecomenzii langa utilizator, acesta poate beneficia in permanenta de ajustari ale temperaturii din incapere. Filtru catalitic poate elimina substantele nocive din aer, precum formaldehida si alti compusi organici Display-ul produsului are incorporat un display LED ascuns, ce afiseaza temperatura la care a fost setat echipamentul, precum si erorile pe care le identifica. Utilizatorul poate dezactiva display-ul aparatului, in cazul in care nu doreste sa fie afisate aceste informații. Prin functia Standy, aparatul isi poate limita consumul de energie la 1 W, avand un efect benefic asupra consumului de energie electrica cu pana la 80%. Echipamentul 3D Airflow încorporat asigura distribuirea uniforma a aerului in incaperea in care este montat. Are o funcție de turbo mode care asigura o racire rapida a incaperii, functionand la capacitate maxima, și 5 viteze, care au un efect direct asupra reducerii nivelului de zgomot si a consumului de energie. Aparatele de aer condiționat Platinium funcționează optim la temperaturi scazute și de -15 grade C. Filtrele sale de inalta calitate au capacitatea de a elimina pana la 80% din poluantii din aer, precum praf, polen sau alergeni. Telecomanda are integrate functii speciale care pot detecta temperatura din aer din zona in care se afla utilizatorul. Prin pastrarea telecomenzii langa utilizator, acesta poate beneficia in permanenta de ajustari ale temperaturii din incapere. Filtru catalitic poate elimina substantele nocive din aer, precum formaldehida si alti compusi organici Display-ul produsului are incorporat un display LED ascuns, ce afiseaza temperatura la care a fost setat echipamentul, precum si erorile pe care le identifica. Utilizatorul poate dezactiva display-ul aparatului, in cazul in care nu doreste sa fie afisate aceste informații. Prin functia Standy, aparatul isi poate limita consumul de energie la 1 W, avand un efect benefic asupra consumului de energie electrica cu pana la 80%. Echipamentul 3D Airflow încorporat asigura distribuirea uniforma a aerului in incaperea in care este montat. Are o funcție de turbo mode care asigura o racire rapida a incaperii, functionand la capacitate maxima, și 5 viteze, care au un efect direct asupra reducerii nivelului de zgomot si a consumului de energie.

Fisa tehnica

Tip produsrezidential
Tip Unitatede perete
FunctiiRacire Incalzire Dezumidificare Ventilatie
Capacitate racire12000 btu
Capacitate incalzire12000 btu
SEER6.1
SCOP4.0
Clasa energetica racireA++
Clasa energetica incalzireA+
Consum electric racire1240 W
Consum electric Incalzire960 W
Tensiune de alimentare230 V
Culoarealb
Debit de aer unitate interna600 m³/h
Nivel de zgomot unitate interna27 dB
Nivel de zgomot unitate externa58 dB
Greutate unitate interna7.8 Kg
Greutate unitate externa22.8 Kg

Recenzii

Nota 
2019-04-05
Nu

slab, raceste greu

  Nota 
  2019-04-03
  Aparat bun montaj impecabil

  Nu ma pricep, insa baietii l-au montat f bine, fara mizerie si deranj, pret incredibil de mic, silentios , sper sa nu fie probleme in viitor. Cei de la montaj mi-au zis ca este cea mai buna oferta din ultimii ani iar aparatele sunt f bune

   Nota 
   2019-04-02
   Excelent

   Este al doilea Platinium în 10 ani, sunt f mulțumit de acest brand

    Nota 
    2019-03-14
    Achizitioant

    Folosit doua zile, regret achizitia facuta, zgomotos, nu pot sa il comand prin telefon, nu incalzeste nici cand afara sunt 10 grade cum trebuie.

     Scrieți-vă părerea!

     Scrieţi o recenzie

     Aparat de aer conditionat Platinium PF-12DC 12000BTU, R32, clasa energetica A++, Kit inclus

     Aparat de aer conditionat Platinium PF-12DC 12000BTU, R32, clasa energetica A++, Kit inclus

     Aparat de aer conditionat Platinium PF-12DC 12000BTU

     Garantie 2 ani

     30 alte produse în aceeași categorie: