Aparat de aer conditionat Gree Pulsar GWH18AGD-K6DNA1D Inverter 18000 BTU R32. A++  stoc epuizat       

  Montaj inclus In Municipiul Bucuresti, in limita a 3 metri

   

  Transport Gratuit in Bucuresti (si in Ilfov pe o raza de 10 km)

   

  Traseu Frigorific suplimentar 150 RON /ml

  Montaj inclus in Mun. Bucuresti, in limita a 3 metri

  Transport inclus Bucuresti si Ilfov (pe o raza de 10 km )

  Traseu frigorific suplimentar 150 ron

  Garantie produs : 36 luni

  Nota acordata acestui produs de catre clientii nostri:
  Suprafata Acoperita
  • 35-40 m²
  Capacitate
  Tip Unitate
  Clasa Energetica
  Conexiune WIFI


  4.500 lei
  cu TVA
  Suprafata Acoperita
  • 35-40 m²
  Capacitate
  Tip Unitate
  Clasa Energetica
  Conexiune WIFI

  Descriere Produs

   Garantie produs 36 luni

  Aparat de aer conditionat Gree Pulsar GWH18AGD-K6DNA1D Inverter 18000 BTU R32. A++

  MONTAJ GRATUIT IN BUCURESTI IN LIMITA A 3 METRI LINIARI DE TRASEU FRIGORIFIC SI O STRAPUNGERE.

  Garantie 3 ani

  Modul Wi-FI incorporat

  Generatorul de ioni cu tehnologie imbunatatita Cold Plasma+ realizeaza purificarea si dezodorizarea aerului din camera, putand obtine, intr-o ora, o rata de sterilizare de 93%.
  Avantajele funcţiei sunt:

  •          1. purificarea aerului,
  •          2. distrugerea microorganismelor,
  •          3. eliminarea mirosurilor neplacute,
  •          4. inhibarea electricitătii statice,
  •          5. imbogatirea aerului cu molecule de apa.

  Auto-curatarea in 4 pasi foloseste o tehnologie inovativa, de curatare in profunzime a evaporatorului, ce permite indepartarea murdariei, eliminand eventualele surse ale mirosurilor neplacute si pastrand aerul curat.

  Etapele parcurse sunt urmatoarele:

  ·         1. condensare: pe suprafaţa evaporatorului se acumuleaza apa condensata, care incorporeaza murdaria si praful depuse in timp pe acesta;

  ·         2. inghetare: aparatul raceste si ingheata rapid condensul, iar gheata formata desprinde si inglobeaza impuritatile de pe evaporator;

  ·         3. dezghetare: aparatul trece in modul incalzire, gheata se topeste, spaland murdaria de pe evaporator;

  ·         4. uscare: aparatul sufla in continuare aer, pentru a indeparta toata umezeala si reziduurile ramase, uscand partile interne.

  •          Filtrarea: reţeta aerului sănătos
  •          Filtrul integrat, pozitionat in partea superioara a unitatii interioare, usor de demontat si de curatat, blocheaza praful si impuritatile grosiere din aer. Este urmat de un alt doilea filtrul, care elimina particulele fine, dar are si efect anti-bacterian. Nu va ramane decat sa respirati, fara nicio grija, un aer curat si sanatos.

  I-Feel - temperatura de care ai nevoie

  I-Feel seteaza temperatura optima, personalizata pentru fiecare. Telecomanda transmite automat aparatului de aer conditionat, la fiecare 10 minute, nivelul detectat al temperaturii ambientale, pentru a creste nivelul de confort, pastrand functionarea in parametri optimi.

   

  7 viteze, 7 posibilitati

  Ventilator cu 7 trepte, potrivit pentru nevoi diverse. Viteza ventilatorului poate fi ajustata prin telecomanda. In treapta Turbo, temperatura camerei se modifica imediat, dand posibilitatea utilizatorului sa se bucure rapid de racoare, in timp ce, la viteza minima, acesta se poate bucura in liniste de racoare confortabila.

  Confort optim intr-o liniste profunda

  Prin design-ul inovativ si tehnologia avansata, nivelul de zgomot al intregii serii este redus in mod eficient (pana la 21dB), oferindu-va o experienta placuta si mult mai silentioasa, in conditii de functionare optimizata.

  Generator ioni Cold Plasma+

  Noua generaţie de generator de ioni Cold Plasma+ purifică aerul din cameră, distrugând bacteriile cu o rată de sterilizare de 93%, elimină mirosurile neplăcute şi umidifică aerul.

  Filtru Catechin

  Filtrul de aer Catechin este una dintre cele mai populare optiuni pentru protejarea sanatatii. Este fabricat dintr-un extras natural din ceai verde. Prezinta caracteristici excelente de antioxidare si sterilizare si serveste ca o substanta naturala antivirala si antibacteriana. poate absorbi eficient fumul de tutun si mirosurile animalelor de companie, in timp ce inhiba cresterea si raspandirea bacteriior.

  1. Wi-Fi Inteligent Control

  Acum puteti opri cu usurinta sistemul de aer conditionat Gree chiar daca nu sunteti acasa si il puteti porni inainte sa va intoarceti. Iar toate aceste lucruri, le faceti de pe telefonul mobil, indiferent de unde va aflati.


  SPECIFICATII TEHNICE