Superklima Instalatii este o companie specializata in comercializarea de instalatii si echipamente de climatizare si servicii de montaj, intretinere si reparatii ale produselor de climatizare. Politica noastra este orientata spre promovarea echipamentelor de inalta calitate si spre oferirea unor servicii profesionale si eficiente de montaj si mentenanta bazate pe cunostinte aprofundate si pe o experienta indelungata a echipei noastre. Serviciile noastre:

  • Consultanta in alegerea echipamentelor de climatizare adecvate nevoilor dvs.
  • Flexibilitate in alegerea datei si intervalului pentru montaj.
  • Servicii autorizate de instalare profesionala, utilizand instrumente de ultima generatie.
  • Personal autorizat si instruit periodic.
  • Service si mentenanta pentru o gama larga de produse de climatizare, reincarcarea instalatiilor de climatizare cu freon si igienizarea acestora.
  • Proiectare si executie pentru aparate cu puteri mari de tipul ductelor, sistemelor multi split, al casetelor.
  • Suport gratuit pe email, telefon si online.

Va veti bucura de simplitatea utilizarii, economia de energie si protejarea mediului ambient. Produsele pe care le comercializam au o complexitate variata si beneficiaza de ventilatie usoara, functii de incalzire si preincalzire, functionare la putere marita, reglarea fluxului de aer in mai multe etape pentru purificarea aerului si eliminarea mirosurilor neplacute si functionarea economica.

Furnizori de echipamente de climatizare

Avem o gama larga de produse la preturi competitive, de la producatori de top precum: Haier, Hitachi, Aircool, Samsung, Sanyo, LG, Daikin, Panasonic, Nordstar, Viadru, Yamato, Fujiko, Fujitsu, Osaka, Gree, Whirlpool, Aux, Ariston, Chigo.

Ofertele noastre

Ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor dvs., de aceea, va punem la dispozitie o gama larga de produse variate, cu puteri diferite adaptate diverselor tipuri de spatii cu configuratii si dimensiuni diferite. Puterea unei instalatii de climatizare se masoara in British Thermal Units, BTU/h care include valori intre 9000 si 24000 BTU/h. Alegerea aparatelor de climatizare adecvate este esentiala pentru buna functionare a acestora pe termen lung si se face in functie de dimensiunea incaperilor in care urmeaza sa fie instalate, de orientarea ferestrelor acestora fata de punctele cardinale, de numarul de persoane care petrec timp in mod constant in incaperile respective si de consumatorii electrici care emana caldura in sezonul cald.

Aer conditionat 9000 BTU

Instalarea unui aparat de aer conditionat cu puterea de 9000 BTU este recomandata pentru birouri sau spatii comerciale cu dimensiunea intre 14 si 22 mp sau pentru locuinte intre 18-25 mp.

Aer conditionat 12000 BTU

Puteti alege un aparat cu o putere de 12000 BTU pentru birouri sau spatii comerciale intre 20 si 30 mp sau pentru locuinte intre 24 si 35 mp.

Aer conditionat 18000 BTU

Optati pentru un aparat de aer conditionat cu puterea de 18000 BTU daca detineti birouri sau spatii comerciale intre 33 si 40 mp sau o locuinta intre 40 si 50 mp.

Aer conditionat 24000 BTU

Achizitionati un aparat de aer conditionat cu o putere de 24000 BTU pentru birouri sau spatii comerciale intre 40 si 50 mp sau pentru locuinte intre 60 si 70 mp.

Sisteme de climatizare tip duct

Daca va doriti o solutie de climatizare eleganta pentru optimizarea business-ului dvs., puteti opta pentru un aparat de climatizare de tip duct, destinat industriei HORECA. Unitatea interioara se monteaza in plafonul suspendat sau intr-un alt spatiu dedicat, iar distributia aerului se realizeaza prin tubulaturi, in timp ce introducerea lui in incaperi se face prin grile de diverse tipuri si dimensiuni. Pentru aparatele cu puteri mari se racordeaza o conducta pentru introducerea de aer proaspat din exteriorul incaperii.

Sisteme de climatizare tip caseta

Aparatele de aer conditionat tip caseta sunt folosite pentru climatizarea spatiilor comerciale, a restaurantelor, cafenelelor, mall-urilor, hotelurilor, birourilor, salilor de conferinta etc.

Unitatea interioara a acestor aparate este numita 'caseta' si contine patru fante de regulare, asigurand circulatia aerului uniform, in toate directiile. Aceste aparate sunt silentioase, ocupa un spatiu mic si sunt usor de intretinut.

Sisteme de climatizare tip perdea de aer

SIstemele de tip perdea de aer au un design elegant si asigura confortul termic. Perdelele de aer se instaleaza de obicei in linie cu usile sau cu deschiderile si creeaza o bariera invizibila, separand zone cu diferente de temperatura si prevenind patrunderea in interior a curentilor reci din exterior in sezonul rece si a caldurii din exterior in timpul verii. In plus, elimina posibilitatea transferului de insecte si de agenti poluanti precum praful, fumul de tigara, mirosurile neplacute dintr-un mediu in altul. Se folosesc si pentru spatii interioare ale cladirilor pentru a separa incaperile care au temperaturi diferite.

Materiale necesare pentru instalarea sistemelor de climatizare

Dispunem de o gama extinsa de produse necesare montarii profesionale ale sistemelor de climatizare.