Termeni si Conditii

Folosind site-ul SUPERKLIMA.ro (denumit in continuare site) esti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul. Termenii si contidiile de fata se pot modifica fara notificare prealabila. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem toate informatiile accesibile la adresa superklima.ro
Site-ul este proprietatea SUPER KLIMA INSTALATII SRL (numita in continuare SKI) . Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA, conform legislatiei in vigoare. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale

SKi va utiliza informatiile colectate de la clienti exclusiv pentru a putea indeplini actele de comert specifice site-ului. Toate datele personale sunt colectate doar in cazul plasarii unei comenzi si sunt furnizate voluntar de catre utilizator.

Link-uri

Site-ul poate contine link-uri spre alte site-uri; SKI nu este responsabil de continutul acestora.

Erori

SKI depune toate eforturile pentru a afisa informatii corecte (text si imagini). Totusi, pot aparea situatii in care informatiile afisate sa nu fie corecte. Din acest motiv, informatiile afisate nu constituie o asumare contractuala a acestora.


Pretul si plata produselor

Toate preturile sunt afisate in lei, cu TVA inclus. Toate produsele comandate raman proprietatea SKI pana la achitarea integrala a acestora.Comenzi si stocuri

Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi. In cazul in care produsele comandate nu se mai afla pe stoc, ne rezervam dreptul de a refuza comanda.


Copyright

Toate informatiile publicate pe acest site sunt proprietatea SKI sau a furnizorilor sai. Copierea acestora este strict interzisa.

Montaj aparate aer conditionat

Montajul unui aer conditionat reprezinta cea mai importanta operatiune imediat dupa achizitionarea acestuia. Pentru o montare profesionala a unui aparat de aer conditionat si o functionare a acestuia in parametri optimi, echipa noastra va ofera servicii de montaj.Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi. In cazul in care produsele comandate nu se mai afla pe stoc, ne rezervam dreptul de a refuza comanda.

Prin asumarea Termeni si Conditii clientul a luat la cunostinta de Politica de Retur din acest magazin online.

In cazul in care clientul doreste executarea serviciului de instalare (montaj) al produsului inainte de expirarea celor 14 zile de retur conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014 , atunci se va pierde dreptul de returnare al produsului.Clientul isi va da acordul  in scris printr-un proces verbal prin semnarea acestuia  ca renunta la acest drept de returnare in 14 zile a produsului conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014

Montajul gratuit pentru aparate de aer conditionat  cumparate de pe acest site se face doar in Municipiul Bucuresti si in Judetul Ilfov (Berceni , Jilava , Magurele , Bragadiru , Chiajna , Rosu , Dudu , Pipera , Pantelimon , Glina , Popesti Leordeni) .

Ce presupune montajul gratuit al unui aparat de aer conditionat?

  • 3 m traseu frigorific
  • o strapungere in zid
  • suporti aparat
  • Daca este nevoie pentru a monta unitatea exterioara a aparatului de aer conditionat cu o scara mai mare de 2.8-3 metrii atunci va aparea un cost suplimentar de 100 ron cu tva inclus.

Demontarea aparatelor de aer conditionat existente se va face contra cost :

  Pentru aparatele cu capacitatea de 7000-9000-12000 btu este de 150 ron cu tva

  Pentru aparatele cu capacitatea de 18000-24000 btu este de 300 ron cu tva

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese apasati butonul: Comanda Produsul. In pagina urmatoare vi se vor solicita datele necesare pentru a finaliza comanda.

Date personale

In pagina dedicata finalizarii comenzii veti fi invitat sa completati datele personale, datele de facturare si datele de livrare. Datele trimise de dvs. vor intra intr-o baza de date unde vor fi tinute in conditii de securitate. Ne luam angajamentul sa nu furnizam nici unei persoane fizice sau juridice aceste date. Daca doriti ulterior sa stergem aceste date din baza noastra de date va rugam sa trimiteti o cerere de pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat.

Modalitati de plata

La superklima.ro puteti plati in doua moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

  1. Plata ramburs.
  2. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice).
  3. Online prin card bancar

Plata ramburs

Plata ramburs este cea mai folosita metoda de plata, fiind metoda de plata recomandata de catre superklima.ro. Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare. Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare.

Transfer bancar

Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe e-mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.

Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

Magazinul online https://superklima.rofoloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.  Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.


Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Online in rate fara dobanda prin Card de Cumparaturi emis de Raiffeisen Bank.

Daca detii un Card de Cumparaturi de la Raiffeisen bank, poti achita în maxim 12 rate fara dobanda.

Detalii privind modalitatea de obtinere a cardului de cumparaturi Raiffeisen gasesti aici.

- prevederi privind acceptarea incheierii contractelor electronice si obligativitatea respectarii legislatiei aplicabile acestor contracte

- politica de anulare/returnare

- politica de confidentialitate

Livrarea/Montajul

Livrarea/Montajul se face conform comunicarilor bilaterale telefonice, scrise, e-mail etc.

Livrarile fara montaj se fac prin serviciile de curierat disponibile in Roamania, pe cheltuiala exclusiv a clientului daca nu exsista o alta intelegere reciproca in prealabil.

RABLA PENTRU ELECTROCASNICE

 

Intervalul desfasurare a campaniei este 10 decembrie, ora 10:00 – 16 decembrie 2021, ora 23:59.

 

Voucherele electronice vor fi folosite exclusiv la achiziționarea obiectelor electrocasnice și electronice noi, conform prevederilor regulamentului Programului Doar dupa ce devin active prin validarea Administratiei Fondului De Mediu

Voucherul este utilizabil exclusiv de catre beneficiar, in baza actului de identitate si a numarului de telefon asociat contului acestuia

Este interzisa vanzarea voucherului catre terţe persoane fizice sau juridice de drept privat.Voucherul nu este transmisibil. Nu pot fi cumulate mai multe vouchere, apartinand mai multor persoane fizice pentru achizitionarea aceluiasi produs

Voucherul este utilizabil exclusiv la unitatile comerciale participante, a caror lista poate fi consultata pe site-ul Administratiei Fondului pentru Mediu

Nu este permisa returnarea produselor achizitionate de catre beneficiarii voucherelor si restituirea contravalorii voucherului in bani.

 

Voucherele se pot folosi doar dupa ce devin active prin validarea Administratiei Fondului De Mediu si sunt valabile timp de 14 zile calendaristice de la emitere

Nu se accepta achizitionarea de produse resigilate

Este obigatoriu ca echipamentul predat sa fie complet format din unitate interna cu unitate externa si  acesta nu este obligatoriu sa fie functional

Utilizatorul are obligatia de a incarca copia scanata a cartii / buletinului de identitate si declaratia pe proprie raspundere in contul aferent platformei AFM pana la momentul utilizarii voucherelor

Daca echipamentul vechi necesita demontare, iar comanda transmisa include serviciul de instalare executat de echipele noastre, acest serviciu se taxeaza cu 150 LEI.

Daca ai mai multe vouchere, este nevoie sa faci comenzi separate.

Pentru fiecare  voucher cate  o comanda.