Termeni si Conditii

Folosind site-ul SUPERKLIMA.ro (denumit in continuare site) esti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul. Termenii si contidiile de fata se pot modifica fara notificare prealabila. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem toate informatiile accesibile la adresa superklima.ro
Site-ul este proprietatea SUPER KLIMA INSTALATII SRL (numita in continuare SKI) . Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ TVA, conform legislatiei in vigoare. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Colectarea de informatii personale

SKI va utiliza informatiile colectate de la clienti exclusiv pentru a putea indeplini actele de comert specifice site-ului. Toate datele personale sunt colectate doar in cazul plasarii unei comenzi si sunt furnizate voluntar de catre utilizator.

Link-uri

Site-ul poate contine link-uri spre alte site-uri; SKI nu este responsabil de continutul acestora.

Erori

SKI depune toate eforturile pentru a afisa informatii corecte (text si imagini). Totusi, pot aparea situatii in care informatiile afisate sa nu fie corecte. Din acest motiv, informatiile afisate nu constituie o asumare contractuala a acestora.

Pretul si plata produselor

Toate preturile sunt afisate in lei, cu TVA inclus. Toate produsele comandate raman proprietatea SKI pana la achitarea integrala a acestora.

Comenzi si stocuri

Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi. In cazul in care produsele comandate nu se mai afla pe stoc, ne rezervam dreptul de a refuza comanda.

Copyright

Toate informatiile publicate pe acest site sunt proprietatea SKI sau a furnizorilor sai. Copierea acestora este strict interzisa.

Montaj aparate aer conditionat

Montajul unui aer conditionat reprezinta cea mai importanta operatiune imediat dupa achizitionarea acestuia. Pentru o montare profesionala a unui aparat de aer conditionat si o functionare a acestuia in parametri optimi, echipa noastra va ofera servicii de montaj.Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi. In cazul in care produsele comandate nu se mai afla pe stoc, ne rezervam dreptul de a refuza comanda.

Prin asumarea Termeni si Conditii clientul a luat la cunostinta de Politica de Retur din acest magazin online.

In cazul in care clientul doreste executarea serviciului de instalare (montaj) al produsului inainte de expirarea celor 14 zile de retur conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014 , atunci se va pierde dreptul de returnare al produsului.Clientul isi va da acordul  in scris printr-un proces verbal prin semnarea acestuia  ca renunta la acest drept de returnare in 14 zile a produsului conform Ordonantei de Urgenta Nr.34/2014

n  Montajul  pentru aparate de aer conditionat  achizitionate de pe acest site, se face doar in Municipiul Bucuresti si in Judetul Ilfov (Berceni , Jilava , Magurele , Bragadiru , Chiajna , Rosu , Dudu , Pipera , Pantelimon , Glina , Popesti Leordeni) .

Montajul standard al  unui aparat de aer conditionat, inclus in preturile afisate :

·        3 ml traseu frigorific (teava izolata, furtun condens, cablu comanda)

·        3 metri cablu alimentare

·        toate accesoriile necesare * pt izolatie exterioara de maxim 10 cm

  • o strapungere in zid

  • suporti prindere unitate externa

·        punere in functiune cu pompa de vacuum

  • manopera montaj

n Cost servicii suplimentare

·        Demontarea aparatelor de aer conditionat existent - capacitatea de 7 000/9 000/12 000 btu -  150 lei

·        Demontarea aparatelor de aer conditionat existent - capacitatea de 18 000/ 24 000 btu -  300 lei

·        Traseu frigorific suplimentar 150 lei / ml

·        Perforare zid suplimentara 50 lei / buc

·        Demontare / remontare sticla geam termopan – 50 lei/buc

·        Cablu de alimentare (peste 3 ml) – 10 lei/ml