Dreptul de returnare a produselor

Conform Ordonanței nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului". Notificarea se va data, semna și trimite de către Dumneavoastră prin poștă sau la adresa office@superklima.ro, service@superklima.ro. În situația menționată mai sus, Dumneavoastră veți returna, în termenul prevăzut mai sus, produsul cumpărat în ambalajul original, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură. Cheltuielile de expediție vor fi suportate de Dumneavoastră. Produsele trebuie returnate în ambalajul lor original. SUPER KLIMA INSTALATII SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denunțării de către Dvs a contractului. Sumele vor fi returnate numai prin transfer bancar într-un cont pe care îl veți specifica. Suma datorată nu va fi returnată în numerar.

Produsele personalizate, confecționate în mod special pentru un anumit client nu pot fi returnate.

Vanzătorul are dreptul ca atunci când consideră că acțiunile cumpărătorului au fost cu rea intenție să solicite daune de interese către cumpărător, în condițiile legislației.

Odată făcută comanda, clientul este de acord cu termenii specifici enunțați în pagina de comandă și cu prețurile produselor și costul transportului afișate în coșul de cumpărături.

Nu garantăm indeplinirea niciunei comenzi, indiferent de condițiile de disponibilitate specificate pentru un anumit produs. În situații exceptionale este posibil ca anumite produse să nu fie disponibile chiar dacă în site este specificat altfel. În situații excepționale este posibil ca timpul de livrare al unei comenzi să nu fie cel specificat în site.

SUPER KLIMA INSTALATII SRL nu se face răspunzatoare pentru coletete primite în stare deteriorată datorită proastei manipulări din partea firmelor de coletărie cu care colaborăm. Produsele nu pot fi returnate, decât în cazul în care clientul constată defecțiuni fizice. În acest caz ne obligăm să vă returnăm contravaloarea imediat ce produsele ne sunt returnate.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa

office@superklima.ro sau service@superklima.ro

Valoarea maximă a obligațiilor societății SUPER KLIMA INSTALATII SRL față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzatoare este valoarea sumelor încasate de SUPER KLIMA INSTALATII SRL de la acest client.

Litigii și dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe superklima.ro de informațiile prezentate pe acest site și care nu este deja tratată de niciun articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competența revine instanțelor românești de judecată, părțile alegând competența instanțelor de pe raza municipiului București. Clientul își asumă în totalitate aceste riscuri odată ce își exprimă acordul față de acest Contract cu Clienții.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nula sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlaltor clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.