APARAT DE AER CONDITIONAT ALL EASY PRO NORDIC 12000 BTU MSEPBU-12HRFN8/MOX330-12HFN8 INVERTER

  APARAT DE AER CONDITIONAT MIDEA ALL EASY PRO NORDIC 12000 BTU MSEPBU-12HRFN8/MOX330-12HFN8 INVERTER  stoc epuizat       

  Montaj inclus In Municipiul Bucuresti, in limita a 3 metri

   

  Transport Gratuit in Bucuresti (si in Ilfov pe o raza de 10 km)

   

  Traseu Frigorific suplimentar 150 RON /ml

  Montaj inclus in Mun. Bucuresti, in limita a 3 metri

  Transport inclus Bucuresti si Ilfov (pe o raza de 10 km )

  Traseu frigorific suplimentar 150 ron

  Garantie produs : 36 luni

  Suprafata Acoperita
  • 25-35 m²
  Capacitate
  Clasa Energetica
  Conexiune WIFI


  3.450 lei
  cu TVA
  Suprafata Acoperita
  • 25-35 m²
  Capacitate
  Clasa Energetica
  Conexiune WIFI

  Descriere Produs

  Vă prezentăm aparatul de aer condiționat inverter Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-09HRFN8-QRD6GW. Unitățile exterioare din seria All Easy Pro Nordic au un kit special de temperatură joasă, care permite sistemelor de aer condiționat să funcționeze în regim de încălzire la temperaturi exterioare foarte scăzute de -25°C.

  Caracteristici și extra ale aparatului de aer condiționat inverter Midea All Easy Pro Nordic MSEPBU-12HRFN8/MOX330-12HFN8

  Control Wi-Fi

  Controlul Wi-Fi permite controlul ușor al sistemului de aer condiționat prin intermediul dispozitivelor inteligente - smartphone sau tabletă. Aerul condiționat poate fi controlat de la distanță de oriunde în lume.

  Briza departe

  La atingerea unui buton, direcția fluxului de aer este ajustată automat la unghiul maxim pentru a preveni fluxul direct de aer.

  Flux de aer 3D

  Lamelele unității interioare ale aparatului de aer condiționat se deplasează automat în toate direcțiile, asigurând o distribuție uniformă a aerului condiționat în toate colțurile încăperii.

  Filtru de înaltă densitate

  În comparație cu filtrele obișnuite de praf de înaltă densitate, filtrul de înaltă densitate captează cele mai fine particule de praf din aer și oferă până la 80% un aer mai curat și mai sănătos.

  Filtru cu catalizator rece

  Filtrul cu catalizator rece elimină formaldehida și alți compuși organici volatili (COV), precum și gazele și mirosurile nocive.

  Filtru bio (HEPA)

  Filtrul bio este format dintr-o enzimă biologică specială și un filtru ecologic. Filtrul ecologic captează particule foarte mici de praf din aer și neutralizează bacteriile, ciupercile și microbii. Enzima biologică ucide bacteriile prin distrugerea peretelui celular al acestora, eliminând astfel problema recontaminarii.

  Super ionizator

  Superionizatorul eliberează mulți ioni pozitivi și negativi pentru a elimina mirosurile, praful, fumul de tutun și polenul. Acest lucru asigură aer curat și sănătos pentru ocupanții camerei cu aer condiționat.

  Mod silențios

  Ventilatorul unității interioare funcționează la viteze foarte mici, reducând zgomotul și oferind pace și liniște.

  Modul de noapte

  Când modul de noapte este activat în timpul răcirii, aparatul de aer condiționat crește automat temperatura camerei cu 1 ° C în primele două ore, după care rămâne fix. Când modul de noapte este activat în timpul încălzirii, aparatul de aer condiționat scade automat temperatura camerei cu 1 ° C în primele două ore, după care rămâne fix.

  Modul ECO

  Acest mod economic integrează o nouă tehnologie inovatoare ECO de economisire a energiei. Când butonul „ECO” este activat, aparatul de aer condiționat reduce consumul de energie cu 60% în decurs de 8 ore de funcționare continuă.

  Autocuratare

  În timpul procesului de autocurățare, unitatea interioară funcționează printr-un mod special pentru suflarea și uscarea umidității din evaporator. Această caracteristică este concepută pentru a menține curată unitatea interioară a aparatului de aer condiționat și pentru a preveni creșterea bacteriilor.

  Leagăn orizontal

  Jaluzele orizontale sunt plutite la un unghi de 120 °, în timp ce la aparatele de aer condiționat convenționale acest lucru se întâmplă doar la 90 °. Aceste jaluzele mai flexibile asigură o răcire mai largă și mai uniformă.

  Leagăn vertical

  Jaluzele verticale plutesc la un unghi de 110 °, în timp ce la aparatele de aer condiționat convenționale acest lucru se întâmplă doar la 80 °. Acest lucru are ca rezultat o răcire mai largă și mai uniformă.

  Modul Turbo

  Când modul Turbo este activat, ventilatorul unității interioare începe să funcționeze la viteza maximă pentru a asigura temperatura dorită cât mai repede posibil. Modul durează maxim 20 de minute, după care revine automat la modul presetat înainte de a activa modul Turbo.

  1W Standby

  Aparatul de aer condiționat trece automat în modul de economisire a energiei atunci când este oprit (în modul Standby). Acest lucru reduce consumul de energie de la 5W la 1W, oferindu-vă economii de energie de până la 80%.

  incalzire 8°C

  În modul de încălzire de 8°C, această temperatură constantă este menținută, protejând astfel locuința de răcirea excesivă pe timp de iarnă sau de înghețarea țevilor și a plantelor de apartament. Regimul este potrivit mai ales în absența îndelungată a ocupanților locuinței.

  Urmați-mă

  Telecomanda are incorporat un senzor de temperatura care regleaza automat temperatura de functionare in functie de temperatura masurata in zona in care se afla.

  Cronometru 24 de ore

  Posibilitatea de a seta un cronometru de 24 de ore pentru a porni și opri sistemul de aer condiționat în decurs de 24 de ore.

  Cureaua de incalzire a compresorului

  Un încălzitor electric cu compresor facilitează pornirea sistemului la temperaturi ambientale foarte scăzute.

  Schimbator de viteza

  Posibilitatea de a seta puterea de funcționare a compresorului la 50%, 75% sau 100%, ceea ce permite reglarea directă a consumului de energie. Schimbarea vitezei este disponibilă numai în modul de răcire.

  Repornire automată

  În cazul în care aparatul de aer condiționat încetează să funcționeze în mod neașteptat din cauza unei întreruperi de curent, acesta va reporni automat de îndată ce alimentarea este restabilită și va începe să funcționeze în modul setat înainte de oprirea alimentării.

  Detectarea scurgerilor de agent frigorific

  Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat detectează un cod de eroare „„EC””, care va fi afișat și va înceta să funcționeze automat atunci când este detectată o scurgere de freon. Acest lucru va proteja compresorul de aer condiționat de deteriorarea cauzată de temperaturile ridicate atunci când agentul frigorific se scurge.

  Kit de temperatură ambientală scăzută

  Unitatea exterioară a aparatului de aer condiționat poate funcționa fără probleme în regim de încălzire la temperaturi exterioare foarte scăzute.

  Acoperire pentru schimbătorul de căldură Golden Fin

  Învelișul Golden Fin este mai rezistent la oxidare și coroziune decât stratul obișnuit Blue Fin. Golden Fin previne eficient creșterea și răspândirea bacteriilor și îmbunătățește rezistența la elementele corozive.

  Memorie de fanfară

  Poziția supapei orizontale a sistemului de aer condiționat este salvată la oprire și este restabilită automat la repornire.

  Scurgere în două sensuri

  Conducta de scurgere poate fi direcționată în partea stângă și dreaptă a unității interioare a aparatului de aer condiționat pentru o instalare ușoară și convenabilă.

  Operare de urgență

  În cele mai bune aparate de aer condiționat, atunci când apare o eroare de temperatură a senzorului, sistemul nu mai funcționează. Cu Midea, unitatea interioară raportează un cod de eroare, dar sistemul continuă să funcționeze în modul de urgență.


  SPECIFICATII TEHNICE

  Tip Unitate
  de perete
  Putere racire
  12000 btu
  Putere incalzire
  12000 btu
  Clasa energetica racire
  A++
  Clasa energetica incalzire
  A++
  Dimensini unitate interna
  795x225x295
  Dimensiuni unitate externa
  805x330x554
  Greutate unitate interna
  10 kg
  Greutate unitate externa
  28.4 kg
  Tip produs
  rezidential