• -200 lei

Aer conditionat Yamato Optimum R32 YW09H2 9000 BTU, Inverterstoc magazin     

Montaj inclus In Municipiul Bucuresti, in limita a 3 metri

 

Transport Gratuit in Bucuresti (si in Ilfov pe o raza de 10 km)

 

Traseu Frigorific suplimentar 150 RON /ml

Montaj inclus in Mun. Bucuresti, in limita a 3 metri

Transport inclus Bucuresti si Ilfov (pe o raza de 10 km )

Traseu frigorific suplimentar 150 ron

Garantie produs : 36 luni

Nota acordata acestui produs de catre clientii nostri:


2.500 lei
2.300 lei Reducere 200 lei
Oferta se termina in:
cu TVA

Descriere Produs

Aer conditionat Yamato Optimum R32 YW09H2 9000 BTU, Inverter

Gama Optimum, este conceputa pentru a raspunde nevoilor specifice pietei rezidentiale  , de business: hoteluri, institurii publice, ansambluri rezidentiale, etc., totul la un pret foarte bun nefacand rabat de la binecunoscuta calitate a produselor oferite de Yamato.

stand-by-1w.svg   Stand-by 1W

Consumul aparatului de aer condiționat, în regim de așteptare, este de aproximativ 1W. Aparatul reduce consumul de energie de la 8W la circa 1W, prin optimizarea programului său de control.

blue-fin.svg      Blue Fin

Un strat anticoroziv aplicat pe evaporator și condensator prelungește durata de viață a unității. Datorită proprietăților sale hidrofile, fluxul apei condensate este îmbunătățit.

icon-logo.svg  Control WI-FI Prin funcția Wi-Fi, puteți controla de la distanță aparatul de aer condiționat, cu ajutorul aplicației specifice și a telefonului mobil inteligent.

 icon-logo.svg  Flux de aer Aparatul direcționează fluxul de aer, funcție de modul de operare (în sus, în modul răcire, și în jos, în modul încălzire), pentru a îmbunătăți performanțele de răcire/ încălzire.

 icon-logo.svg  Warm start (Pre-încălzire)

icon-logo.svg  Auto-diagnoză

 icon-logo.svg  Ventilatorul unității exterioare cu 7 trepte de viteză Aparatul reglează automat viteza ventilatorului unității exterioare, în funcție de temperatura ambientală și cea a tubulaturii schimbătorului de căldura, pentru a optimiza performanțele acestuia și a reduce consumul de energie.

 icon-logo.svg  DC Inverter Tehnologia DC Inverter permite controlul tensiunii și al curentului motoarelor, pentru a asigura o funcționare eficientă, cu un consum energetic redus, și mai silențioasă, prin reducerea vibrațiilor.

 icon-logo.svg R32 Aparatele folosesc refrigerant R32, cu impact redus asupra mediului înconjurător și eficiență energetică ridicată.

 icon-logo.svg  SEER A++/ SCOP A+

 icon-logo.svg Sleep Aparatul își optimizează funcționarea pe timpul somnului, prin ajustarea automată a curbei de temperatură, pentru a vă spori confortul, concomitent cu economisirea de energie.

 icon-logo.svg Turbo  Setați rapid treapta de viteză maximă a ventilatorului unității interioare, în modul răcire sau încălzire, iar aparatul va funcționa la o frecvență ridicată, pentru a atinge temperatura dorită în timpul cel mai scurt.


SPECIFICATII TEHNICE