APARAT DE AER CONDITIONAT MIDEA XTREME ECO 2022 AG2ECO-12NXD0-I(R) INVERTER 12000 BTU

  APARAT DE AER CONDITIONAT MIDEA XTREME ECO 2022 AG2ECO-12NXD0-I(R) INVERTER 12000 BTU  stoc epuizat       

  Montaj inclus In Municipiul Bucuresti, in limita a 3 metri

   

  Transport Gratuit in Bucuresti (si in Ilfov pe o raza de 10 km)

   

  Traseu Frigorific suplimentar 150 RON /ml

  Montaj inclus in Mun. Bucuresti, in limita a 3 metri

  Transport inclus Bucuresti si Ilfov (pe o raza de 10 km )

  Traseu frigorific suplimentar 150 ron

  Garantie produs : 36 luni

  Suprafata Acoperita
  • 25-35 m²
  Capacitate
  Tip Unitate
  Clasa Energetica
  Conexiune WIFI


  2.730 lei
  cu TVA
  Suprafata Acoperita
  • 25-35 m²
  Capacitate
  Tip Unitate
  Clasa Energetica
  Conexiune WIFI

  Descriere Produs

   Garantie produs 36 luni

  APARAT DE AER CONDITIONAT MIDEA XTREME ECO 2022 AG2ECO-12NXD0-I(R) INVERTER 12000 BTU

  APARAT DE AER CONDITIONAT MIDEA XTREME ECO 2022 AG2ECO-12NXD0-I(R) INVERTER 12000 BTU

  Funcționare la Temperatură Extremă

  Datorită tehnologiei inverter și a compresorului puternic, aparatele MIDEA pot funcționa în mod eficient în condiții de temperatură extremă, atât foarte ridicată, cât și foarte scăzută, de la 67°C la -32°C*.

  INVERTER QUATTRO

  Inverter Quattro™, tehnologie exclusivă MIDEA, transformă compresorul inverter GMCC în unul dintre cele mai performante compresoare de aer condiționat din lume. Compresoarele aparatelor MIDEA sunt puternice, eficiente, constante și ating viteze ridicate, 4 avantaje prezente concomitent și permanent.

  Cu ajutorul Inverter Quattro™, XtremeEco funcționează la capacitate optimă cu un consum mult mai redus de energie, păstrând temperatura constantă și confortabilă, în timp ce protejează mediul, prin abordarea sustenabilă orientată pe eficiență.
  Folosind tehnologia High-frequency Racer, compresorul aparatului de aer condiționat poate atinge într-un timp foarte scurt o frecvență ultra-ridicată (65Hz în 6 secunde), asigurând răcirea sau încălzirea rapidă și puternică în condiții de eficiență energetică.
  Tehnologia PrimeGuard™ de la MIDEA conferă schimbătorului de căldură rezistență crescută la oxidare și rugină, comparativ cu alte tipuri de protecție anti-corozivă. Astfel, sunt asigurate condițiile pentru funcționarea constantă și durabilă, prin protecția împotriva factorilor de mediu agresivi. Totodată, este prevenită în mod eficient formarea și dezvoltarea bacteriilor.
  Consum mic de energie electrică
  Datorită funcției exclusive GEAR, aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco 2022 oferă utilizatorului posibilitatea de a gestiona în mod individual puterea furnizată de unitate, alegând unul dintre cele 3 niveluri: 50%, 75% și 100%. În acest mod poți uita de clasicele (și uneori complicatele) setări, concentrându-te numai pe viteza la care dorești să funcționeze.
  WIFI incorporat
  Aparatul de aer condiționat Midea  Xtreme Eco 2022 are kitul Wi-fi încorporat care îți permite să îl controlezi de la distanță, de oriunde în lume. Ai nevoie doar de o conexiune la internet pe telefonul mobil și de o aplicație pentru a folosi această funcție, prin intermediul căreia poți seta temperatura pe care ți-o dorești în locuința ta, curba de somn și cronometrul săptămânal. Acum poți să oprești cu ușurință aparatul de aer condiționat Midea Xtreme Eco 2022, chiar dacă nu ești acasă, și de asemenea, să îl pornești înainte de a ajunge acasă, pentru a crea temperatura ideală în locuință.
  Noul Freon R32
  Noul agent frigorific R32 (difluormetan) are avantaje semnificative.
  » În primul rând reduce impactul asupra mediului cu peste 65% în comparație cu un produs cu R-410A. Rezultă că mediul este mai puțin afectat de noul agent frigorific.
  » În al doilea rând datorită densității scăzute (aproape 30% mai mică decât cea a lui R-410A) consumul de freon este redus.
  » În al treilea rând, nivelul scăzut de vâscozitate duce la o reducere a pierderii de presiune în circuitul de refrigerare, ceea ce contribuie în final la o creștere a eficienței energetice globale a aparatului de aer condiționat inverter cu 5%.
  » În al patrulea rând datorită conductivității termice ridicate față de R-410A, capacitatea de răcire a crescut cu 4%.
  » Și nu în ultimul rând, freonul R32 este ușor de reciclat fiind un agent frigorific monocomponent.

  SPECIFICATII TEHNICE

  Tip Unitate
  12000 btu
  Capacitate racire
  12000 btu
  Capacitate incalzire
  12000 btu
  SEER
  7.4
  SCOP
  4.1
  Nivel de zgomot unitate interna
  56 db
  Nivel de zgomot unitate externa
  62 db
  Dimensini unitate interna
  835x208x295 mm
  Dimensiuni unitate externa
  720x270x495 mm
  Greutate unitate interna
  8.7 kg
  Greutate unitate externa
  23.7 kg
  Tip produs
  rezidential