Aer conditionat Daikin Inverter FTX35KM-RX35KM 12.000 btu clasa energetica A+

1 980,00 lei Cu TVA  (1 663,87 lei Fara TVA)

Intervalul este orientativ si se refera la momentul in care ajunge echipa tehnica la dvs.Daca ati comandat mai multe aparate, va rugam sa selectati mai multe intervale orare!

Informatii produs

Daikin, cel mai mare producator în domeniul sistemelor de climatizare, aduce in aceasta vara in Romania cel mai nou model de aparat de aer conditionat din gama sa. FTX-KM 12.000 btu este un aparat discret si elegant, cu un panoul frontal ce se integreaza cu usurinta pe perete fiind proiectat pentru a se imbina armonios cu elementele si obiectele de decor. Funcţioneaza foarte silenţios cu niveluri ale zgomotului de pana la 21 dBA, clasa energetica este A+, iar programul de dezumidificare permite reducerea nivelului de umiditate fara variatii ale temperaturii interioare. Functia de baleiere pe verticala distribuie aerul si temperatura uniform in intreaga incapere pentru a va oferi un cofort ridicat.

Fisa tehnica

Tip produsrezidential
Tip Unitatede perete
FunctiiRacire, Incalzire, Dezumidificare, Ventilatie,
Capacitate racire12 000 btu
Capacitate incalzire12 000 btu
SEER6,05
SCOP4,06
Clasa energetica racireA+
Clasa energetica incalzireA+
Consum electric racire191 (kW/h/an)
Culoarealb

Recenzii

Nota 
2018-01-21
montaj aer daikin

montaj profesionist,cu pompa de vid,echipa de montaj cu bun simt au lucrat curat fara prea mult deranj pe scurt foarte multumit

  Scrieți-vă părerea!

  Scrieţi o recenzie

  Aer conditionat Daikin Inverter FTX35KM-RX35KM 12.000 btu clasa energetica A+

  Aer conditionat Daikin Inverter FTX35KM-RX35KM 12.000 btu clasa energetica A+

  Daikin, cel mai mare producator în domeniul sistemelor de climatizare, aduce in aceasta vara in Romania cel mai nou model de aparat de aer conditionat din gama sa. FTX35KM-RX35KM 12.000 btu este un aparat discret si elegant, cu un panoul frontal ce se integreaza cu usurinta pe perete fiind proiectat pentru a se imbina armonios cu elementele si obiectele de decor.

  Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

  30 alte produse în aceeași categorie:

  Viziteaza site-ul Superklima.ro pe ShopManiaRaiffeisen RaiffeisenANPCscvisa