Aparat de aer conditionat Gree Fairy GWH24ACE-K6DNA1A Inverter 24000 BTU R32. A++

Indisponibil


  • 40-65 m²

5 500,00 lei Cu TVA


Credit module TBI Bank 2.0.6

566.23 Lei x 12 rateInformatii produs

Aparatele de aer condiționat GWH24ACE-K6DNA1A sunt noua serie de aparate de aer conditionat de la Gree. Acestea au un design nou, foarte estetic, si sunt usor de intretinut. Dispun de filtru Carbon Activ si Generator Cold Plasma, senzor de temperatuta in interiorul telecomenzii, functie de autocuratare, debit volumetric de aer in functie de nevoile utilizatorilor. Noul freon R32 reduce impactul asupra mediului cu peste 68%, lucru ce duce la un consum mai scazut de energie datorita eficientei energetice ridicate. Freonul R32 este un agent frigorific de generatie viitoare, care transporta in mod eficient caldura si are un impact redus asupra mediului inconjurator. De asemenea freonul R32 este usor de reciclat, fiind un agent frigorific monocomponent. Controlezi temparatura casei se poate face direct de pe telefonul dvs mobil, printr-un simplu click. Puteti opri cu usurinta sistemul de aer conditionat Gree chiar daca nu sunteti acasa si il puteti porni inainte sa va intoarceti.

Dotari:

dezghetare-inteligenta.pngDezghetarea unitatii exterioare nu se mai realizeaza la un anumit interval de timp, ci doar atunci cand este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit si o economie de energie

dezghetare-inteligenta.pngDatorita functiei de autodiagnoza, aparatul poate depista automat erorile aparute in functionare.

dezghetare-inteligenta.pngIn cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

dezghetare-inteligenta.pngPosibilitatea programarii functionarii, pentru setarea temperaturii ideale din timp.

dezghetare-inteligenta.pngPentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

dezghetare-inteligenta.pngPentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot..

Fisa tehnica

Tip produsrezidential
Tip Unitatede perete
FunctiiIncalzire, Racire, Ventilatie, Autodiagnoza, Dezumidificare,
Capacitate racire21000 BTU
Capacitate incalzire22000 BTU
SEER6.5
SCOP4
Clasa energetica racireA++
Clasa energetica incalzireA+
Culoarealb
Nivel de zgomot unitate interna33 / 36 / 37 / 39 / 42 / 45 / 48 dB
Nivel de zgomot unitate externa54 dB
Dimensini unitate interna1122 x 247 x 329 mm
Dimensiuni unitate externa963 x 396 x 700 mm
Greutate unitate interna20 Kg
Greutate unitate externa58 Kg

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Aparat de aer conditionat Gree Fairy GWH24ACE-K6DNA1A Inverter 24000 BTU R32. A++

Aparat de aer conditionat Gree Fairy GWH24ACE-K6DNA1A Inverter 24000 BTU R32. A++

Aparatele de aer condiționat GWH24ACE-K6DNA1Asunt noua serie de aparate de aer conditionat de la Gree. Acestea au un design nou, foarte estetic, si sunt usor de intretinut.

24 alte produse în aceeași categorie: